Koncentration og fokus: Livet med Hemi-Sync – dag 5

Jeg skulle op mens det var mørkt, og som B-menneske er det bestemt ikke noget jeg bryder mig om. Men jeg kunne give mig selv en blid start ved stille og roligt at vågne til Peter Cayugas 2. dejlige SAM-album Across the Great Pond.

Jeg skulle tidligt op fordi jeg en dag om ugen arbejder i Regnskabsskolen. I dag arbejdede jeg dog hjemmefra fordi jeg skulle lukke en håndværker ind, så jeg kunne fyre op for mine favoritter til koncentration og fokus.

Hemi-Sync til koncentrationVed arbejde der ikke krævede den store kreativitet, men bare fokuseret koncentration, hørte jeg Concentration og Baroque Garden.

Ved arbejde der krævede mere kreativitet, hørte jeg Breakthrough for Peak-Performance.

One thought on “Koncentration og fokus: Livet med Hemi-Sync – dag 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.