Løft og balance ved træthed: Livet med Hemi-Sync – dag 3

Nytårsdag. Jeg kom i seng klokken 6 efter en aften og nat i godt selskab, så jeg var noget flad på den lange tur hjem med det offentlige fra Allerød til Korsør.

I den første bus begik jeg den fejl at læse på min mobiltelefon, og jeg mærkede ret hurtigt en begyndende køresyge. Den klarede jeg med en lilla “color breathing” og funktionskommandoen “heal,  balance”. Det er noget man lærer på min weekendworkshop, og det hjalp næsten øjeblikkeligt.

Mig i toget på vej hjem I toget satte jeg Breakthrough for Peak-Performance i ørerne. Ikke fordi jeg skulle præstere noget, men fordi min energi lige tog et dyk, og den har samme opløftende effekt på mig som Elation jeg fortalte om i går. Så jeg kom glad og frisk hjem.

Og nu skal der bare slappes af inden årets første uge starter i morgen. 🙂

One thought on “Løft og balance ved træthed: Livet med Hemi-Sync – dag 3

  1. Køresyge? Du er sikker på det ikke var tømmermænd? 🙂
    Just kiddin’ – vild med din ærlighed og direkte skrivestil, der som altid er yderst inspirerende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.