Kan der være uønskede bivirkninger ved Hemi-Sync?

Jeg fik en besked på min Facebook-side forleden fra en som fortalte at hun for mange år siden havde købt et Hemi-Sync-bånd der skulle hjælpe hende med et problem. Hun lyttede til det hver aften og begyndte pludselig ufrivilligt at få ud af kroppen-oplevelser. Hun vidste selvfølgelig ikke om det præcis var derfor, men ville have ønsket at det stod på det bånd hun købte dengang, at der var den risiko.

Det var jeg glad for at hun skrev til mig, for måske sidder der mange derude med en frygt for at der kan ske sådan noget, så det er naturligvis noget jeg skal informere om.

Dengang Robert Monroe og hans team begyndte at udvikle Hemi-Sync, var det netop ud fra den formodning at de lyde han engang havde eksperimenteret med til at falde i søvn med, var årsagen til at han nogle år senere var begyndt at få ud af kroppen-oplevelser. Og de oplevelser var der mange der gerne ville have, så i første omgang handlede det om at ramme lige netop de frekvenser som kunne give dem.

De cd’er instituttet sælger i dag, har ikke til formål at give ud af kroppen-oplevelser (med undtagelse af 2 serier som specifikt handler om det, og der står det naturligvis på dem), og det er heller ikke noget man særlig nemt får. Desværre, må jeg sige på egne vegne, for jeg er en af dem der vældig gerne vil have dem, men 8-10 års Hemi-Sync-brug har altså ikke lige hjulpet mig i den henseende.

Så jeg kan ikke ud fra egne erfaringer advare mod at lytte til Hemi-Sync hvis du ikke vil risikere at få ud af kroppen-oplevelser, og jeg kan så heller ikke anbefale det specifikt til hvis du gerne vil have dem. Der lader til at være andre faktorer på spil, og dem kender jeg ikke. Gør du? For så må du vældig gerne dele dem med mig. Det kunne være interessant at vide hvorfor nogle mennesker som overhovedet ikke er interesseret i at få de oplevelser, får dem. Eller bliver bevidst om dem, skulle jeg måske hellere skrive, for vi har dem efter sigende alle sammen hver eneste nat. At Robert Monroe fik dem (blev bevidst om dem), var i øvrigt også ufrivilligt og skræmmende i begyndelsen. Jeg er glad for at han lod nysgerrigheden vinde og begyndte at udforske dem i stedet for at bekæmpe dem.

Men det korte svar på overskriften er altså at jeg ikke kender til uønskede bivirkninger ved brugen af Hemi-Sync, men nu er du i hvert fald informeret om at der findes brugere af det som oplever at få ud af kroppen-oplevelser. Har du oplevet noget negativt ved at bruge Hemi-Sync, må du meget gerne skrive det til mig – evt. i kommentarfeltet her under – for det er vigtigt for mig at vide så jeg kan informere folk ordentligt om det.

Kærlig hilsen
Anja

P.S. Nogle advarer generelt mod at beskæftige sig med det ikkefysiske. Det synes jeg er en anelse overdrevet, og det har jeg skrevet et længere indlæg om her: Ud af kroppen-rejser og afdødekontakt – det skal man altså ikke selv lege med! (Eller skal man?)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.