Ro og glæde: Livet med Hemi-Sync – dag 2

Det er nytårsaftensdag, og jeg skal hjem til gode venner om lidt for at sende 2016 godt af sted. Så dagens indlæg bliver ganske kort, men sådan vil det være nogle dage.

Det første jeg gjorde da jeg vågnede i morges, var at finde mine notesbøger frem, tænde et par stearinlys og sætte Silver Wings på. Silver Wings er et dejligt, dejligt SAM-album af den danske komponist Peter Cayuga. Peter har jeg tidligere fortalt om her: Jeg er nødt til at præsentere dig for Peter (og SAM)

Det er et vidunderligt album at starte dagen på. Det holder hjertet åbent og understøtter morgenro og kreativitet. Det er min personlige oplevelse af det – ikke hvad der står på coveret.

Her sad jeg et par timer og nød morgenroen inden jeg skulle op og i gang. Ikke at jeg havde særlig mange planer for dagen andet end at få noget glimmer på til aftenens fejring, men jeg skulle lige have klaret dagens træning inden jeg skulle i bad, og det foregik til In Motion som er det eneste Hemi-Sync-album der er lavet specifikt til bevægelse. Det er i øvrigt helt genialt til at få noget fra hånden hvis du mangler noget der sætter gang i nytårsrengøringen. 🙂

Nu må jeg af sted til nytårsfest.

Rigtig godt nytår!

One thought on “Ro og glæde: Livet med Hemi-Sync – dag 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.