Manifestation – er det sådan noget The Secret-noget?

Hvis du har læst i mit seneste indlæg om visualisering og bemærkede at jeg holder Meditationsdag med fokus på “succes og manifestation, har du måske tænkt “nå, det er nok bare sådan noget The Secret-noget”. Og har du (haft) stor modstand på The Secret ligesom jeg selv har, vil dét alene være nok til at du holder dig væk.

Da The Secret udkom og blev et stort hit, blev jeg frygtelig irriteret på det. Jeg syntes jo hverken der var noget nyt eller hemmeligt i at vores tanker skaber vores virkelighed. Jeg har siden opdaget at der var mere end dét der skurrede, nemlig at det hele (i hvert fald i filmen – jeg har ikke læst bogen) lod til at handle om at tiltrække penge, biler og huse, og ingen af de ting – hvor dejlige de end er – har nogensinde været nogen særlig motivationsfaktor for mig. “Succes” handler for mig om noget helt andet.

Og derfor har jeg lyst til at fortælle dig at på min meditationsdag med fokus på succes og manifestation, kommer det til at handle om – som jeg i øvrigt bestræber mig på at alt hvad du får fra mig, handler om – at du skal mærke efter hvad der er sandt og vigtigt for dig. Jeg har ikke en opskrift på “succes i 4 nemme trin” el.lign. For succes er muligvis slet ikke det samme for dig som det er for mig. I virkeligheden er succes måske endda et fjollet ord at bruge, fordi det er ladet med gamle forestillinger. Måske fremstår jeg på ingen måde som succesrig i din verden, og kan jeg så overhovedet lære dig noget?

Uanset om jeg er succesrig eller ej: Nej, jeg kan ikke lære dig noget som helst, men det kan du! Hvis du bruger lidt tid på at lytte til dig selv. Og det er det jeg kan facilitere på sådan en dag. Jeg strikker et forløb af øvelser sammen hvor du i en meditativ tilstand (som Hemi-Sync‘en nok skal tage sig af, så pyt med at du evt. “ikke kan meditere”) får lejlighed til først at mærke efter og definere hvad succes er for dig, hvad du virkelig ønsker dig af livet, og derefter at så de mentale frø der gør at du kan begynde at tiltrække netop det. Hvad enten du tror på at det er en kraft inden i dig der skaber det, eller at det er universet der sørger for at alting flasker sig.

Og så må du for min skyld gerne fokusere på at manifestere penge, biler og huse – og kærlighed, frihed, tolerance, bedre tv-serier, godt vejr eller lige hvad du har lyst til og brug for. Det er din proces, ikke min. Jeg faciliterer bare og skaber nogle behagelige rammer. 🙂

Tilmeld dig her hvis du vil med.

Kærlig hilsen
Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.