Livet med Hemi-Sync – 30 dage (dag 1)

30 dage med Hemi-SyncHvis du følger mig noget sted, er du nok ikke spor i tvivl om at Hemi-Sync er noget af det bedste jeg ved. Det er mit foretrukne meditationsværktøj, men jeg bruger det ikke kun til at ligge stille med. Jeg bruger det – eller noget der har forbindelse med det – hver eneste dag.

Og i dag har jeg besluttet at give mig selv en 30-dagesudfordring:

Udfordringen bliver ikke at bruge Hemi-Sync hver dag, for det gør jeg jo allerede – næh, det jeg vil gøre hver dag i 30 dage, er at skrive om hvad jeg har brugt det* til den dag. Ikke nødvendigvis laaaange indlæg, men bare nogle ord om hvad jeg har brugt den dag, hvorfor, og hvad jeg fik ud af det.

Det vil jeg bl.a. gøre for at vise dig mulighederne. Der er jo et HAV af titler man kan vælge imellem, og hvad vælger man hvis man ikke lige kender dem alle sammen? I hvilke situationer kan man bruge det man lærer på en weekendworkshop, eller de cd’er/downloads man kan købe?

Jeg vil også gøre det for at holde mig selv til ilden og blive lidt mere bevidst om hvordan jeg bruger det. Når jeg skal skrive om det hver dag i 30 dage, gætter jeg på at jeg vil få lyst til at variere det lidt mere end jeg gør normalt. Det er nemt at blive et vanedyr og tage det jeg ved virker, og jeg trænger til at blive rykket lidt ud af vanen.

Hvis du har lyst til at være med – måske ikke dagligt, men indimellem – er du meget velkommen til at kommentere under mine indlæg (eller også skrive et indlæg på din egen blog, selvfølgelig) og fortælle hvordan du selv har brugt Hemi-Sync den dag.

Hvis jeg lægger indlæg på Facebook, Twitter eller Instagram, ville jeg tagge dem med #livetmedhemisync. Hvis du gør det samme, kan folk der søger inspiration til hvordan det bruges, nemt finde vores indlæg ved at klikke på det.

(*En lillebitte slags disclaimer selv om ingen sikkert vil komme efter mig: Af og til bruger jeg SAM som er Monroe-instituttets nye teknologi der er under udvikling, og nogle gange bruger jeg Joe Gallenbergers cd’er som ikke alle har et officielt Hemi-Sync-stempel på, men som indeholder samme teknologi. Så altså: De ting jeg vil fortælle om i disse 30 dage, er ting som har tilknytning til Monroe-instituttet og Hemi-Sync.)

Dag 1

Mens jeg skriver dette indlæg, hører jeg Elation. Den understøtter kreativitet og koncentration og er fantastisk at skrive til. Og så bliver jeg utrolig opløftet af den, så det er også en jeg ofte hører på vej til arbejde eller andet hvor jeg gerne vil løfte min energi. Lad dig i øvrigt ikke afskrække af at musikken evt. ikke er af en type du normalt ville høre. Prøv den af, og mærk effekten før du dømmer den ude. Det her er Metamusic – altså mere end musik.

Her aftenen før nytårsaften, havde jeg lyst til at komme (endnu mere) ned i hjertet og drømme lidt om året der kommer. Til det valgte jeg at høre Joe Gallenbergers The Abundant Heart. Den gør mig altid blød og glad – og i aften var ingen undtagelse. Oven i købet fik jeg nogle langt større visioner end jeg havde forestillet mig. Ting der aldrig er faldet mig ind i min dagsbevidste tilstand. Jeg elsker når det sker!

I nat vil jeg sove til Lucid Dreaming, for det gør jeg næsten hver nat. Jeg bor i en lejlighed med støjgener fra min bagernabo, så jeg kamuflerer den med den langt mere behagelige “støj” som Hemi-Sync er. Jeg har ikke hovedtelefoner på om natten, så jeg har ikke den fulde Hemi-Sync-effekt, men denne cd (eller dvd som det faktisk er pga. længden) understøtter lucide drømme.

Vi ses her på bloggen – eller måske på Facebook eller Instagram? – de næste 30 dage. 🙂

2 thoughts on “Livet med Hemi-Sync – 30 dage (dag 1)

  1. Kære Anja
    Det er helt utroligt opløftende at høre. Selv den korte intro jeg lige hørte via linket til Elation gør mig jo pokkers nysgerrig. Tak fordi du deler. Det her bliver sk*de interessant – undskyld mit direkte sprog. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.