Slip modstanden mod det du ønsker

Det lyder måske underligt at vi ligefrem skulle kunne have modstand mod ting vi virkelig ønsker os. Men modstand kan vise sig på mange måder. Hver gang du udtrykker et ønske og så sætter et “men” bagefter, udviser du modstand.

Jeg vil gerne <have en kæreste, være skuespiller, have bedre råd, flytte, have flere venner, være tro mod mig selv, rejse>, men …

  • … det kan nok ikke lade sig gøre
  • … jeg fortjener det ikke
  • … jeg er ikke god nok
  • … jeg er for gammel
  • … jeg har ikke råd
  • … det kan man ikke.

Og skal man tro dem der fortæller hvordan “loven om tiltrækning” fungerer, så er det vi føler stærkest, det vi manifesterer. Du kan altså chante og bekræfte “jeg har en vidunderlig kæreste” herfra og til juleaften, men hvis den følelse der er stærkest i dig, er “alle de gode er optaget“, så er det dét julemanden kommer med. Det ene vidunderlige menneske efter det andet – der alle er optaget.

Så … hvordan slipper vi den modstand? Min personlige anbefaling er disse 3 værktøjer:

Fokus

Det er vældig fristende at fokusere på modstanden. Forsøge at opløse den. Forløse den. Heale den væk. Bekræfte den væk. Men i virkeligheden er ethvert fokus på den en yderligere manifestation af den.

Så: Fokuser på noget andet. Fokuser på noget der gør dig glad. Noget du ikke har modstand på. Giver området “ny kæreste” dig modstand, modstand, modstand indeni, så fokuser på et område af dit liv der ingen modstand har. Fantastiske venner, bagning, et arbejde du elsker, blomsterbinding. Hvad som helst du er glad for og modstandsfri i.

The Work

Ovenstående råd om fokus kan være lettere sagt end gjort (det er det faktisk ikke, men vi kan have så meget modstand at vi bilder os ind at det er svært). Det kan også føles – og sådan skal det netop ikke være – som om man bare leger struds og stikker hovedet i sandet.

Hvis du føler at din modstand er så stærk, at det at du fokuserer på blomsterbinding i stedet for, bare gør at modstanden råber endnu højere, så er det måske værd faktisk at ofre lidt tid på den. Og den tid oplever jeg er mest effektivt brugt på The Work. Hvis du ikke kender The Work, så har jeg lavet et indlæg om det her: The Work. Når jeg laver The Work, så mærker jeg fysisk min modstand slippe. Helt!

Hemi-Sync (guidet meditation)

Jeg har før vist hvordan jeg ser ud når jeg lige har lyttet til en Hemi-Sync-(manifestations)øvelse. Det du ser dér, er mig når jeg er fuldkommen uden modstand. Jeg er allermest modtagelig for alt det gode lige dér. Faktisk er jeg dér helt ude af stand til at se at der skulle være noget i mit liv der ikke lige er som jeg ønsker det. (Og det var der bestemt den dag, skal jeg lige understrege – det er ikke optaget på en dag hvor jeg generelt var ubekymret, men det blev jeg så.)

Det der sker under en Hemi-Sync-øvelse (eller brug en hvilken som helst meditationsform du foretrækker), er først at kroppen slapper helt af. I kroppen kan der sidde en masse modstand der manifesterer sig som fysiske spændinger. De giver slip.

Når de har givet slip, bliver der plads til at de psykiske spændinger giver slip. Det kan godt ske i form af tårer hvis der er mange af dem. Og på den anden side af dem ligger så den modstandsfri glæde.

Det føles som om glæden er den naturlige tilstand som alt det andet har blokeret for. Og når man er tilbage i sin naturlige glæde, er det så man kan begynde på sit positive fokus – f.eks. bekræfte “jeg har en vidunderlig kæreste” uden den gamle modstand (f.eks. fordi man i den tilstand véd at den vidunderlige kæreste man leder efter, i virkeligheden er en selv ;-))

Og det er så her magien får plads i ens liv. Man begynder at flyde med strømmen. Der kommer flow. Og det sjove er at jo mere man føler ubetinget, modstandsfri glæde, desto mere ligeglad er man jo med omstændighederne – kæreste eller ingen kæreste, penge eller ingen penge, job eller ingen job. Man er glad fordi det er naturligt at være glad.

Skal vi manifestere mere glæde sammen?

Hvis du trænger til at føle dig fuld af kærlighed, blød, modtagelig, rolig og tillidsfuld, så vær med når jeg holder manifestationsdag d. 8. januar 2017.

Det koster 795 kr., og du får min guidede meditationspakke “Hjælp til manifestation” tilsendt bagefter så du har hjælp til at blive i den opløftede tilstand når du kommer hjem.

Ja tak, jeg vil gerne slippe modstanden – tilmeld mig fluks manifestationsdagen 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.