≡ Menu

Interview with Bruce Moen

Bruce Moen og Anja LysholmIn 2010 I did this interview with my friend and teacher Bruce Moen.

The questions I asked him was collected from friends and followers through Facebook.

You can hear us talk about stuff like: How come the Afterlife is perceived so differently from person to person? What is the Afterlife like for someone who doesn’t believe in one? What is energy? Are there other civilizations out there? And much more.

He also talks about his Grandpa Project – a sort of “telephone” to the Afterlife, which turned out to be able to measure Reiki energy.

You may be surprised about what he has to say about the Big Bang.

And you can hear him tearing up as he tells a father how to communicate with his deceased son.

The whole interview lasts for 2 hours and 45 minutes, and there was so much more to talk about.

You can either listen to the whole interview or one question/answer at a time if you prefer:

The whole conversation (2:45:45):

Tell us a little bit about yourself (4.10)

How come the Afterlife is percieved very differently from person to person? (25:41)

What’s the Afterlife like for those who don’t believe in one? (15:11)

A father asks “Will I have another go with my son who died 19 months ago?” (26:16)

Is a person who keeps the dark side away, a whole and balanced person? (22:39)

What is energy? (18:32)

Are there other civilizations out there? (29:51)

Is it dangerous that scientists try to recreate the big bang? (23:22)

The guide mentioned to contact a deceased loved one can be found in Bruces first book Voyages into the Unknown and also on his website here: Guidelines for Afterlife Contact

The method described is what Bruce calls a retrieval, but you can use the same method to “just” get in contact with someone you know.

✿ Bruce Moen died on the 14th. of November 2017. ❤

I was certified by Bruce to teach his 2 day Exploring the Afterlife workshop. Contact me at anja@uforklarbar.dk if you want me to teach it in your city.


Dette indlæg blev udgivet på dansk i 2010 og findes her: Lyt til et interview med Bruce Moen

{ 0 comments }

Intensive oplevelser gør overbevisninger til viden

Et citat af Robert Monroe lyder: “Læringens dybde står i direkte forhold til oplevelsens intensitet”.

Citat af Robert MonroeJeg tænker tit på det i forbindelse med f.eks. folk der har haft nærdødsoplevelser. Spørger du dem om de tvivler på at det de oplevede, var virkeligt, lyder svaret ofte: “nej, det var faktisk hyper-virkeligt – mere virkeligt end det vi opfatter som virkelighed”.

De ting vi kun læser om, sætter sig som overbevisninger. De ting vi oplever direkte på egen krop og sjæl, sætter sig som viden.

Vil du lære Monroes metode til at udforske bevidstheden selv og gøre dine overbevisninger til viden? Så kom med på min Hemi-Sync Excursion Workshop

Det kræver absolut ingen andre forudsætninger end nysgerrighed.

{ 0 comments }

Det sværeste er at det er så let

I dag ville Bruce Moen være fyldt 70 år (han døde i november sidste år). Jeg er dybt taknemmelig for at han var min lærer, og at jeg nåede at arbejde sammen med ham i 12 år – om oversættelsen af hans bøger og arrangement af hans workshops i Danmark. Det ved jeg at rigtig mange har haft glæde af.

Op til og under hans sidste workshop i Danmark i 2015 underviste han mig i at undervise i weekendworkshoppen “Udforskning af Efterlivet”. Vi manglede sådan set bare at jeg skulle holde den året efter mens han var til stede og kunne holde sin 2. workshop bagefter, men det nåede vi ikke.

Jeg skabte mit eget

Det sidste års tid havde jeg ikke så meget kontakt med ham som tidligere  (ikke af nogen anden grund end at tiden bare gik med andre ting). Kort før hans død holdt jeg for første gang den workshop jeg selv har skabt på baggrund af hans undervisning, “Kursus i afdødekontakt – du kan selv“, og jeg var så utrolig rørt over resultatet at jeg følte trang til at dele det med ham.

Så jeg skrev en længere mail hvor jeg fortalte ham hvordan det havde været. At jeg – lige som jeg vidste at han var i starten – havde været nervøs for hvad i alverden det nu var jeg havde kastet mig ud i. Været bekymret for om folk nu overhovedet fik kontakt. Men det gjorde de selvfølgelig. Og det blev en vidunderlig og meget rørende dag. Jeg fortalte ham hvor taknemmelig jeg var for alt det han havde lært mig.

Jeg vidste godt at han var syg (det har han været i mange år), og jeg havde hørt at det var ret alvorligt nu, så jeg anede faktisk ikke om han var frisk nok til at få og læse min mail, men af sted skulle den.

Jeg fik svar med det samme. Et svar fuld af opmuntring, kærlighed, en blåstempling af mit arbejde og en varm stolthed over hvad jeg havde brugt hans arbejde til. Og så en invitation til at besøge ham og hans kone i Florida. Så var det da ikke lige op over med ham, tænkte jeg glad. Men 5 dage efter – bogstavelig talt mens jeg stod med min kuffert og var på vej til England for at deltage på Monroe-instituttets Lucid Dreaming-kursus – fik jeg besked fra hans kone om at nu lå han for døden. Få dage senere, den 14/11, var han død.

Der er næppe mange der har været så godt forberedt på rejsen som han – nysgerrig rejsende i Efterlivet som han var, og jeg ved at han ikke havde spor imod at skulle af sted (bortset fra at han var ked af at “forlade” sin elskede kone). For ham selv var det ikke en trist begivenhed, for han vidste hvad der ventede.

Jeg fortsætter med at føre hans gode og vigtige arbejde videre på min egen måde, og jeg er sikker på at han følger med endnu. Faktisk tror jeg jeg vil “tage min egen medicin” og benytte hans fødselsdag til at få en snak med ham derovre. 🙂

Hvis du kunne tænke dig at lære metoden, så kan du finde den i mit lille e-kursus her: Kontakt til afdøde – du kan selv

Det svære ved at det er nemt

Det er ikke særlig svært. Og dog. Som han sagde: “Selv om begreberne, teknikkerne og øvelserne er simple, er vejen til Viden om Efterlivet på en gang simpel og kompleks. Jeg ynder at sige at det at lære at udforske vores efterliv er så let at det sværeste er at tro på at du gør det!”

Og det er virkelig sandt! Det er lige så let at kommunikere med en afdød som at tænke på hvad du fik til morgenmad i går, men netop nemheden gør det svært. Det kræver (nogle gange – andre gange er du bare ikke i tvivl!) gentagelser, øvelse, indsamling af oplysninger. Jo oftere du gør det, desto mere forsvinder tvivlen.

For Bruce tog det flere år at slippe tvivlen. Så længe behøver det ikke tage for dig. Prøv! Læg tvivlen på hylden – bare i de 45 minutter øvelsen varer – og se hvad der sker. Du vil sandsynligvis opdage at det er nemmere end du troede.

{ 0 comments }

Den største illusion

Det citat af Robert Monroe jeg oftest ser delt, er det her:

Den største illusion er at menneskeheden har begrænsninger“The greatest illusion is that mankind has limitations”

Det har han udtalt på baggrund af sine egne, sine kollegers og kursisters adskillige bevidsthedsrejser der viste ham at de fysiske rammer vi lader os begrænse af, er en illusion. En meget overbevisende en, må man sige, men dog en illusion.

Få er heldige at gøre sig den erfaring uden at “arbejde for det” gennem meditation eller andre bevidsthedsudvidende aktiviteter.

Hvis du kunne tænke dig at komme i en tilstand hvor den erfaring er mulig, så kan Hemi-Sync være det fartøj der hjælper dig ud af illusionen. Det er et vildt værktøj – og samtidig så blidt at det absolut ikke tvinger dig i en tilstand du ikke har lyst til at være i. Men for mange virker det som en længe savnet nøgle til den dør vi ved findes til vores (større) bevidsthed.

Som din “turguide” kan jeg ikke fortælle dig hvad der er bag din dør, for det er ikke nødvendigvis det samme som er bag min (måske er du klar til at se meget mere end mig, så det ville også være synd at begrænse din oplevelse ved at lægge min egen henover som rejsemål), men jeg kan vise dig døren og give dig nøglen.

Du kan selvfølgelig også selv (Hemi-Sync kan købes af enhver), men der er flere fordele ved at gøre det sammen med andre – især i den setting som min to-dagesworkshop er:

Det er en kæmpe hjælp at:

 • gøre det i en gruppe fordi gruppeenergien og samtalerne har det med at få tingene til at accelerere (en gruppe er hos mig ikke særlig stor – som regel 2-5 personer, og det er nok)
 • have en hjælper (mig) til rådighed – en som kender turen og vejen uden om blokeringerne, en som holder lommelygten når det virker mørkt og tåget, og som kan vise hvor lyskontakten sidder, så du ikke selv skal famle i blinde 🙂
 • gøre det i 2 dage i træk fordi dit ego ikke får lov at holde paraderne oppe så du ikke kan åbne døren – det bliver kørt lidt træt, og det er der en mening med.

Jeg kan intet garantere på sådan en rejse, men jeg kan fortælle at de 100 jeg foreløbig har ført igennem, samstemmende har fortalt om en interessant tur og en kropslig afslapning de ikke tidligere har oplevet. Og ganske mange har også oplevet at komme ud af den fysiske illusion.

Læs her hvad tidligere deltagere har udtalt: Udtalelser om min weekendworkshop

Den næste rejse tager vi d. 3. og 4. marts (2 af pladserne er taget). Læs om workshoppen, og tilmeld dig her.

Du kan se i min kalender hvad jeg ellers har planlagt. Der er bl.a. en alternativ messe i Korsør, et foredrag (om noget helt andet) i Aalborg og en 1-dagsworkshop om afdødekontakt (med en man selv har mistet).

Husk at du ALTID kan ønske en dato og et sted der passer dig. Jeg hører meget gerne fra dig hvis du er interesseret i mine aktiviteter, men bare ikke lige kan få tid og sted til at passe med dine ønsker. Måske har du ligefrem selv lyst til at arrangere en workshop el.lign.?


Du finder mine guidede meditationer, cd’er med Hemi-Sync, e-bøger og kurseruforklarbar.dk

Du kan købe Hemi-Sync til download her

{ 0 comments }

Gratis meditation i Korsør – hvorfor og hvordan?

Hemi-Sync-workshop

Jeg er blevet spurgt til mine gratis Hemi-Sync-meditationsaftener om torsdagen: Hvordan foregår det? Et andet spørgsmål jeg endnu oftere får, er: Hvorfor er det gratis??

Jeg starter med det første:

Hvordan foregår det?

Folk kommer kl. 20, og så starter vi med lige at få en kop kaffe eller te (bruger man mælk, skal man selv have lidt med, for jeg har kun plantemælk i køleskabet) og præsentere os for hinanden hvis vi ikke har mødt hinanden før.

Jeg fortæller så hvilken Hemi-Sync-øvelse jeg har valgt denne aften. Oftest vil jeg dog spørge først om nogen har et bestemt tema de kunne tænke sig at det handlede om – det kunne være healing, parforhold, chakrabalancering, afspænding, tidligere liv, manifestation, succes, selvværd, kreativitet, efterlivet, vejledning m.m. – men hvis ikke, så har jeg valgt en på forhånd. Hvis der er noget særligt man skal være opmærksom på ved den, så gennemgår jeg lige hvad den handler om.

Så slår vi nogle madrasser ud og lægger os ned (dem der hellere vil sidde op, kan blive siddende), man tager et tæppe over sig så man ikke fryser undervejs, og evt. en lille pude over øjnene så man lukker af for lyset. Man tager hovedtelefoner på (det er vigtigt for virkningen af Hemi-Sync – se mere om hvordan Hemi-Sync virker, her), og så sætter jeg øvelsen i gang. Jeg har alt udstyr – man skal bare medbringe sig selv og sin nysgerrighed.

Øvelsen er en guidet meditation på engelsk. Folk der ikke er så gode til engelsk, oplever typisk at de får noget ud af øvelserne alligevel fordi Hemi-Sync virker uanset, og man kan gætte sig til det man ikke forstår, når jeg har forklaret forløbet inden. Det gør jeg ekstra meget ud af hvis der er folk med der ikke forstår engelsk ret godt (hvis de ønsker det).

Øvelserne varer ca. 40 minutter. Man kan som ny tro at “det er sørme længe at skulle sidde/ligge stille”, men ens tidsfornemmelse undervejs er typisk “i uorden”, så det føles ikke som så lang tid. Desuden er Hemi-Sync formidabelt til at få ens krop til at slappe fuldkommen af, så man kan ligge meget længere end man måske tror inden!

Efter øvelsen kommer vi stille og roligt til os selv igen og sætter os sammen over kaffen/teen, og så snakker vi om hvad (om noget) vi oplevede undervejs. Der er ingen deletvang – man har altid lov at holde sin oplevelse for sig selv. Nogle gange skal tingene lige synke ind før man har lyst til at dele. Det kan også være man bare faldt i søvn, og det gør heller ikke noget. Så fik man da en tiltrængt lur. 🙂

Ca. kl. 21.30 skilles vi igen.

Nu til det andet spørgsmål:

Hvorfor er det gratis?

Lad mig starte med at sige: Man har altid lov at smide en 20’er til kaffen eller mere hvis man har det skidt med at jeg gør det her gratis. Jeg har absolut ingen forventninger om det – jeg mener det når jeg siger at det er gratis – men jeg tager det heller ikke ilde op hvis du gerne vil betale noget. Folk har det forskelligt med at give og modtage. Det skal gerne føles godt for alle at være med.

Men hvorfor er det så gratis? Det er gratis fordi det jeg gør her, er en tradition jeg følger inden for den uddannelse jeg har taget i USA.

Folk der har været på kursus på Monroe-instituttet (som er det sted jeg er uddannet og selv tager på kursus så ofte jeg kan slippe af sted med det), savner ofte at kunne dele deres oplevelser med ligesindede når de kommer hjem. Derfor er der opstået det de kalder “Local Chapters”, altså lokalnetværk hvor folk mødes og lytter til Hemi-Sync-øvelser sammen.

Nu er der ikke ret mange her i Danmark der har været på Monroe-instituttet, men en del har været på mine weekendkurser, og de skal også have et sted at møde ligesindede. Så det jeg indbyder folk til her, er altså mit “Local Chapter” i Korsør. Mine kursister bor så over hele landet og ikke lige omkring mig, så mit netværk ville ikke eksistere hvis jeg ikke holdt det åbent også for folk der ikke lige har været på kursus hos mig. Og jeg vil gerne selv have sådan et netværk.

Så selv om jeg fungerer som “Local Chapter Leader” og altså er den der lægger viden, udstyr, lokale og øvelser til, så er jeg også “bare” en begejstret Hemi-Sync-bruger der gerne vil dele min begejstring med andre nysgerrige.

Det er altså ikke noget jeg gør for at sælge noget, og ingen bliver prakket noget på når de er her. Jeg har cd’er og workshops til salg, og det kan man ikke undgå at få øje på da vi befinder os i mit lille kursuslokale, og man er da altid velkommen til at købe noget når man er her, men der foregår ikke noget aktivt salg fra mig.

Ofte er der andre selvstændige der synes det er helt forrykt at jeg gør sådan noget gratis, og tager det som et udtryk for at jeg ikke respekterer mig selv, min tid og mit “produkt”. Jeg synes personligt det er ærgerligt at man som selvstændig absolut skal kommercialisere alting og aldrig gøre noget gratis eller “gratis med det formål at sælge noget andet”. Ud over at undervise i at udforske bevidstheden ved hjælp af Hemi-Sync og naturligvis tage penge for de workshops fordi det er mit arbejde, så har jeg også en helt personlig passion og begejstring for det, og det er den jeg får lejlighed til at dele med andre her. Den del gør jeg gerne uden at tjene penge på det.

Hvor tilmelder man sig?

Jeg har en Meetup-gruppe til formålet. Jeg opretter som regel også Facebook-events for at sprede budskabet, men jeg har erfaret at man ikke kan stole på Facebook-tilmeldinger, og derfor har jeg lavet Meetup-gruppen som du kan tilmelde dig her: Gratis meditation med Hemi-Sync

Det er vigtigt for mig at jeg kan regne med tilmeldingerne så jeg ved hvor meget udstyr jeg skal gøre klar, og hvor meget kaffe og te jeg skal lave. Derfor skal tilmelding ske i gruppen. Det gør også at andre tilmeldte kan se hvem der kommer.

Hvor mange kommer der?

Nogle gange er vi kun 2, andre gange 4 og sjældnere 6-7 stykker. Jeg aflyser ikke selv om vi “kun” er to, men kan du se på Meetup at du er den eneste tilmeldte, og synes du det er for kedeligt, så siger du det bare til mig, og så aflyser vi – værre er det ikke. Det plejer dog at være ganske hyggeligt at være få, og det gør jo ingen forskel for øvelsen vi laver sammen. Men det er også en af grundene til at jeg vil have tilmeldingerne samlet der: Det hjælper på folks lyst til at dukke op, at de kan se at der kommer andre.

Jeg håber det var svar på de spørgsmål du måtte have om mine gratis aftener. Har du flere, så skriv til mig på anja@uforklarbar.dk, eller meld dig ind i Meetup-gruppen og spørg mig der.

{ 0 comments }

Det blide trip – bevidsthedsrejser uden stoffer

Jeg lærte et nyt ord forleden: Tripsitter (fordi jeg så en video med Mette Glargaard og Fanny Brandt.) En tripsitter giver tryghed undervejs for en person der tager et bevidsthedsudvidende stof.

Fanny beskriver hvad hun gør som tripsitter, sådan her på sin hjemmeside: “… jeg er tilstede sammen med dig, mens du tager på din indre rejse (på et stof du selv har anskaffet), og jeg tager hånd om alt det praktiske, såsom at have styr på musik og lave the eller passe bålet (hvis det er udenfor), udover at være der som støtte og rejsefælle i den udstrækning du har behov for.”

Jeg har aldrig brugt bevidsthedsudvidende stoffer, så dette indlæg er hverken ment som en advarsel eller en anbefaling. Jeg ved intet om det. Men hvis jeg endelig skulle prøve det, ville jeg bestemt benytte mig af sådan en som Fanny.

Når jeg finder begrebet interessant for mig – og for dig med interesse i bevidsthedsrejser – er det pga. tryghedselementet.

Jeg kan ikke kalde mig tripsitter. Slet ikke. Men jeg er for nylig begyndt at se mig selv som en slags turguide. “Rejseleder” er måske et mere dansk ord, og selv om “leder” kan fortolkes anderledes, så får det mig til at tænke på en chef – en der styrer andre mennesker – og det gør jeg ikke. Jeg faciliterer.

Hvorfor skal du bruge mig som turguide?

En af udfordringerne ved bevidsthedsrejser kan være at føle sig tryg nok til at give helt slip på sine fysiske omgivelser. Som jeg har forstået det, er fordelen ved psykedeliske stoffer o.lign. at man ikke har noget valg – uanset hvor meget modstand ens ego måtte gøre, så kommer man af sted. Sådan er det overhovedet ikke på de rejser jeg faciliterer.

Jeg bruger Hemi-Sync, og det er et meget blidt hjælpemiddel – ikke noget der kan tvinge dig i en bestemt tilstand. Men hvis omstændighederne er til det, og du kan give nok slip, kan det give dig nogle særdeles kraftfulde oplevelser som kan være decideret livsændrende.

Og det er her jeg kommer ind i billedet som facilitator: Jeg sørger for de trygge omgivelser, de varme tæpper, den rette musik, at du har noget at drikke, at teknikken virker, at du ikke bliver forstyrret undervejs osv. Alt sammen noget der kan gøre det meget lettere for dig at give slip end når du ligger alene derhjemme.

Bliver du på rejsen ved med at rende ind i blindgyder, er jeg også den der blidt kan pege dig i den rigtige retning. Jeg har – kedeligt nok for mig, men godt for dig nu – årelang erfaring med at “fare vild”, falde i søvn, klikke ud, og hvad man ellers kan opleve af uønskede fænomener på sin indre rejse, og derfor (og i kraft af min uddannelse på Monroe-instituttet) har jeg en god værktøjskasse vi kan plukke af undervejs.

Hvorfor bruge Hemi-Sync?

Mange oplever at have meget svært ved at meditere. Det er sandsynligvis bare et spørgsmål om tålmodighed (og måske også om ikke at være helt på det rene med hvad meditation faktisk er), men har man ikke tålmodigheden, er Hemi-Sync et helt genialt hjælpemiddel. (Du kan se min video om hvad Hemi-Sync er, her – hvis du ikke allerede har set den.) Med Hemi-Sync kan man på ½ time komme i en tilstand som man uden Hemi-Sync skal have mediteret i mange år for at opleve. Bemærk at jeg skriver kan. Det sker ikke for alle lige med det samme, men for mange.

Hvorfor ikke bare gøre det alene – jeg kan jo købe cd’er til formålet?

Det har jeg skrevet en længere artikel om tidligere. Du kan læse den fulde artikel her, men hovedpunkterne er:

 1. Du får det gjort (på et kursus kan du ikke udskyde det til i morgen)
 2. Modstand (alene bruger du sandsynligvis alt for kort tid på det)
 3. Vejledning (det denne artikel handler om)
 4. Gruppeenergi og værdien af andres oplevelser (dine rejsefæller har stor værdi undervejs)
 5. Forankring (derhjemme er det alt for nemt at afskrive det hele som indbildning og ikke få arbejdet videre med det)

Jeg vil gerne have dig som turguide – hvad gør jeg så?

Du tilmelder dig en af mine weekendworkshops. De foregår i Korsør, men jeg holder dem meget gerne over hele landet, så hvis du ikke kan komme til mig, så lad os arrangere noget sammen der hvor du bor.

Klik her for at læse meget mere om weekenden – og hvad andre har sagt om den

 

 

{ 0 comments }

Binaural beats – lidt til de nørdede

Den amerikanske fysiker Tom Campbell var med til at opfinde/udvikle Hemi-Sync sammen med Robert Monroe. Han anbefaler stadig binaural beats (som teknologien kaldes) i sin undervisning. Her fortæller han om teknologien, så hvis du gerne vil dykke lidt mere nørdet ned i emnet, kan videoen varmt anbefales.

Hvis du ikke vil arbejde med det selv, kan jeg være din turguide. Læs mere om det her.

{ 0 comments }

Jeg deltager i øjeblikket i et forløb hvor “sårbarhed” er ugens emne, og det får mig selvfølgelig til at reflektere over min egen, men også over den sårbarhed jeg ser i andre. Især når det handler om et af de emner jeg beskæftiger mig med: Afdødekontakt.

Du har måske læst om min guidede meditation (som nærmere er et minikursus) til at få kontakt med en afdød. Ellers kan du læse om den her: Kontakt til afdøde – du kan selv.

Det jeg ser i manges øjne når jeg fortæller om den, er først et drømmende blik der siger “hvor ville det være dejligt at få kontakt igen” – men så kommer sårbarheden i blikket, og det er som om drømmen lukker lidt ned igen. Ikke af manglende tro på at det kan lade sig gøre, men af det jeg tolker som en frygt for at få rippet op i sorgen igen.

Det føles utrolig sårbart at lukke op igen for noget vi måske har brugt flere år på at lukke ned for. Men – uden at jeg skal gøre mig til sorgekspert, og du skal altid lytte til din egen mavefornemmelse – der ligger også en utrolig stor gave i den sårbarhed!

Min erfaring er at hvis jeg lukker ned for sorgen og savnet, så er jeg også nødt til at lukke en lillesmule ned for kærligheden. Jeg kan ikke elske helt og frit hvis en del af mig er bange for at lukke helt op af frygt for mere sorg og savn. Sårbarheden og kærligheden hænger uløseligt sammen.

hvis du mærker en (måske bare lille) “hårdhed” indeni ved tanken om at få kontakt til en afdød – en lille frygt for at blive ked af det – en følelse der får dig til at skubbe tanken væk – “nej, det vil jeg ikke lukke op for igen” – så ligger der måske i virkeligheden en skat begravet under den.

Følelser er ikke farlige. Det er langt “farligere” (for vores samlede velbefindende) at lukke af for dem. At have fuld adgang til hele registret, giver større frihed.

Nu relaterer jeg det lige til afdødekontakt her fordi jeg selv opdagede for mange år siden da jeg fik personlig kontakt til min far, hvor befriende det var – lige dér under de tårer der helt naturligt kom – at mærke kontakten og kærligheden igen. Det er ikke den der gør ondt, men den barriere jeg skærmer mig mod sårbarheden med. Det gælder også i kontakten med de fysisk levende – og i alt hvad vi gør.

På Facebook har jeg lige delt et opslag af Majbritte Ulrikkeholm hvor hun utrolig smukt beskriver den gave der ligger i ikke at skærme sig, men at byde sårbarheden velkommen. Det kan jeg varmt anbefale dig at læse her: Majbritte om sårbarhed

Kærlig hilsen
Anja

P.S. Lige det med afdødekontakt: Du behøver ikke gøre det alene hvis dét føles alt for sårbart. Du kan gøre det sammen med mig, eller du kan gøre det sammen med en anden som har lyst til at komme i kontakt med den samme person. Selvom sådan en guidet meditation du har købt, ikke må sendes til gud og hvermand, så er det altså helt i orden at høre den sammen med andre, og i dette tilfælde kan det være rigtig dejligt og trygt at gøre. 🙂

{ 0 comments }

Mere glæde? 😄 Her er mit bedste tip

Positive sider - My book of positive aspectsGlæde er et emne der optager mig rigtig meget i år.

Det burde ikke overraske nogen, men jeg bliver faktisk overrasket igen og igen når jeg efter en periode hvor jeg bare har ladet mit humør passe sig selv, aktivt gør noget for at hive glæden op, op og op.

Jeg bliver både overrasket over hvor nemt det faktisk er at gå fra almindeligt hverdagsglad (på den der måde hvor jeg ikke rigtig tænker over om/at jeg er glad) til helt vildt glad hvor jeg nærmest ikke kan tænke en negativ tanke uden at den får mig til at bryde ud i spontan latter helt nede fra maven.

Og så bliver jeg overrasket over hvor utrolig stor en forskel det gør for mit flow. Det aktivt at holde mig glad (virkelig glad) gør at alting flyder nemmere. Uventede gaver, sjove arbejdsopgaver, glade mennesker og gode oplevelser flyder ind uden at jeg behøver opsøge dem. Og gør de (sjældent) ikke, er jeg faktisk lige-glad, for jeg er jo bare glad. Betingelsesløst.

Her til morgen gjorde jeg en af de ting der holder mig glad, og jeg fik lyst til at dele det tip med dig.

Det er en process jeg har tyvstjålet (men det må man gerne) fra Abraham Hicks (søg på YouTube hvis du ikke kender Abraham – det er spirituel underholdning på højt plan).

Processen hedder “My book of positive aspects”, og jeg har valgt at kalde min for “Positive sider”.

Sådan gør du:

 • Køb en ny notesbog (eller hvis du elsker notesbøger lige så meget som mig: Tag en af de mange ubrugte du bare ikke kunne lade være med at købe, frem fra skuffen)
 • Kald den “Positive sider”
 • Skriv øverst på en side et emne eller en person du generelt føler positivt for – lad os i dette eksempel sige “blomster”
 • Skriv så nedenunder alt hvad du elsker ved blomster (Abraham bruger spørgsmålene: “Hvad kan jeg godt lide ved dig?”, “Hvorfor elsker jeg dig så højt?” og “Hvad er dine positive sider?”)
  I dette tilfælde med blomsterne kunne du skrive:
  At de dufter godt. At dyrke dem i min have og se hvad de udvikler sig til. Måden en buket pynter i min stue på. Bladenes grønne farve gør mig glad. At de kan se så forskellige ud og være lige smukke alle sammen. At de er nemt tilgængelige. At kigge på dem i naturen. Synet af anemoner der dækker skovbunden om foråret. Osv.
  Skriv så længe det føles let.
 • Når du løber tør for noget at skrive, så start på en ny side med et nyt emne eller person. Ingen emner er for små eller for fjollede!
 • Bliv ved så længe du orker (det kan faktisk være svært at stoppe igen fordi det er så opløftende) – eller så længe du har tid til.

Du kender måske til det at skrive taknemmelighedsdagbog og ved hvilken forskel det kan gøre for humøret. Det her minder jo gevaldig meget om det, men jeg synes faktisk det er nemmere fordi det ikke kræver at jeg aktivt føler mig taknemmelig eller kan finde noget at sige tak for på en given dag – det kan man måske ikke på alle dage. Men man kan altid styre sine tanker hen på noget eller nogen man godt kan lide, og skrive hvorfor.

Jeg lover dig at det vil gøre noget fantastisk for dit humør – og dermed (er min erfaring) dit flow!


Vil du have endnu mere glæde – ind gennem ørerne – så prøv min glædesmeditation.

{ 0 comments }

Human Plus: Livet med Hemi-Sync – dag 30

Wow, så nåede jeg igennem 30 dages blogging om mit liv med Hemi-Sync. Jeg håber du har fået noget inspiration til hvad dette fantastiske værktøj kan bruges til. Der er meget mere, så det kan være jeg skriver indlæg som disse indimellem under samme hashtag, #livetmedhemisync – bare lidt mere sporadisk.

Hemi-Sync-workshopSom du kunne læse i går, har jeg i dag holdt workshop for en veninde. Det har betydet 6 Hemi-Sync-øvelser på kort tid, og det er altså noget der rykker!

Det giver ikke så meget mening at jeg fortæller hvilke øvelser, for de kan ikke købes i den form de har på workshoppen, men jeg kan fortælle at det mest dominerende tema på den workshop, er det Monroe-instituttet kalder Human Plus.

Human Plus er måde at aktivere underbevidsthedes kraft på og derigennem give mulighed for at skabe ændringer i ens liv. De frekvensmønstre der ligger på Human Plus-øvelserne, får blidt en ind i en særligt modtagelig, balanceret tilstand og etablerer en ”adgangskanal” (The Access Channel) som er den ultimative kommunikationskanal til alle niveauer af ens bevidsthed.

Under øvelserne åbnes adgangskanalen, og i den tilstand lærer man en række forskellige ”funktionskommandoer” (korte sætninger) som man sidenhen kan aktivere og bruge i hverdagen til f.eks. at kontrollere sin appetit, skabe en følelse af glæde, få mere flow, finde løsninger, koncentrere dig, huske bedre og meget andet.

Du kan klikke på linkene i teksten ovenfor og finde de titler der passer til, og så kan du søge på siden efter “Human Plus” – så kan du se hvad de har.

{ 5 comments }