≡ Menu

Luk verden ude: Livet med Hemi-Sync – dag 8

Nogle gange er livet med Hemi-Sync også livet uden Hemi-Sync*. 😉

Jeg har faktisk ikke brugt Hemi-Sync i dag, men jeg har til gengæld brugt SAM (Monroe-instituttets nyere lydteknologi jeg har nævnt tidligere). Dog ikke til noget jeg ikke kunne have brugt noget andet musik til også, nemlig til at “lukke verden ude” da jeg kørte i bus.

Jeg havde lyst til at være i min egen boble, så jeg hørte den dejlige “Chakra Attunement” i mine hovedtelefoner. For en del år siden brugte jeg den altid til at falde i søvn til, men den effekt havde den nu altså ikke i bussen. Den er rolig og opløftende. Et lydbillede mere end egentlig musik.

(*Nåh ja, mine dage er aldrig helt uden Hemi-Sync – eller mine nætter er i hvert fald ikke –  for jeg sover som bekendt til det hver nat pga. støjproblemet i min lejlighed.)

Udforsk din bevidsthed
{ 0 comments… add one }

Leave a Comment