Midt-i-tation: Livet med Hemi-Sync – dag 13

Tid til midt-i-tationOfte har folk deres meditationsrutine enten om morgenen eller om aftenen, men hvad med en “midt-i-tation”? ūüôā

S√•dan en lavede jeg i dag. Netop f√¶rdig med de st√łrste af dagens opgaver, m√¶rkede jeg behovet for en pause. S√•dan en der kunne fjerne energien af det jeg lige havde lavet, og g√łre mig klar til et nyt afsnit af dagen som skulle best√• af noget helt andet.

Jeg valgte √łvelsen Lightbody fra Patty Ray Avalons s√¶t “Positively Ageless“. I den visualiserer man et netv√¶rk af lys i hele sin krop og tr√¶kker s√• lys fra en kilde ude fra som pulserer hurtigere og hurtigere gennem kroppen. Det er en fantastisk √łvelse, og den f√łles som en genopladning af hele systemet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.