Sov godt: Livet med Hemi-Sync dag 25

Du godeste. Jeg er på vej i seng, og skal som sædvanlig lige have dagens indlæg på bloggen, og så går det op for mig at … jeg faktisk ikke har brugt Hemi-Sync i dag. Dagen er bare fløjet af sted, og jeg har ikke fået mediteret eller andet der har givet anledning til det.

Og så alligevel. Jeg hører det jo altid når jeg vågner om morgenen og når jeg går i seng. Som jeg før har nævnt, hører jeg Lucid Dreaming hele natten (mest fordi jeg har støj i min lejlighed som jeg så overdøver med en mere behagelig og selvvalgt stød). Hvad jeg vist ikke har nævnt er, at hvis jeg sover længere end de 8 timer den varer, så hopper playlisten videre til Sleep Deeply. Den kan man også høre på repeat hele natten, og den er rigtig behagelig. Mere behagelig, synes jeg, end Super Sleep som også er effektiv. Den brugte jeg tidligere.

2 thoughts on “Sov godt: Livet med Hemi-Sync dag 25

  1. Jeg tænker: Er det mon sundt at køre playlisten hele vejen gennem søvnen?
    Omvendt kan jeg så også godt forstå, det ikke kan betale sig, at holde fri fra lyd, hvis støjen fra omgivelserne så ville gøre, at du blev vækket konstant…
    Overvej Kalundborg. Her er så fantastisk dejligt og roligt om natten. Der er ganske enkelt intet der kan vække en – bortset fra ens eget vækkeur i telefonen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.