Styrk parforholdet/venskabet: Livet med Hemi-Sync – dag 24

Balance i kærlighedenJeg har savnet min kæreste i dag. På den der lidt træls “hvorfor er han her ikke”-måde der siger “hov hov, op med bevidstheden, du!”. Og når jeg har det sådan, er der kun én ting at høre: Partner’s Meditation.

Det er en guidet meditation for to, men man kan også sagtens høre den alene. (Jeg prøvede engang at høre den med min kæreste. Han faldt i søvn. ;-))

Man kan både bruge den i forhold til en man allerede har det rigtig dejligt med, og en man har det svært med. Undervejs ser man hinanden i det højeste lys, tager et kig på hvilke aftaler man indgik inden man kom her, og healer de ting der måtte ligge at skurre i forholdet. Man kan også kigge på om man evt. har haft et tidligere liv sammen.

Og så er det i øvrigt en af Joe Gallenbergers meditationer. Som du måske har opdaget, er jeg RET glad for dem! Hans stemme er simpelthen så dejlig, og de handler altid om at være i hjertet.

Og så vil jeg lige tilføje: Det hjalp på savnet. 🙂

3 thoughts on “Styrk parforholdet/venskabet: Livet med Hemi-Sync – dag 24

  1. Det med at falde i søvn er ikke nødvendigvis en dårlig ting, Anja. Vores bevidsthed arbejder på mange niveauer, og for nogle kan det være delvis fortrængning når man kommer ind og piller ved dybere ting. Det er kun de iblandt os, som forholder os stædigt til at VILLE kende os selv bedre, at processen fortsætter.
    Hos mange andre stopper de, fordi de faldt i søvn – og det er en skam, for det er vejen til bedre oplysning at fortsætte.
    Blot en tanke. Håber du kan bruge den. 🙂

  2. Dét ved jeg. Jeg underviser i det, såmænd. 😉 Det var kun fordi jeg i situationen dengang havde en romantiske forestilling om resultatet af at lave sådan en øvelse sammen, og så faldt han “bare” i søvn. 😀 Men jeg fik i øvrigt selv nogle indsigter da jeg lavede øvelsen med ham, så det var bestemt ikke spildt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.